Auto Sleutel Vervanging – Waarom Je Ze Nu Moet Halen

Auto Sleutel Vervanging – Waarom Je Ze Nu Moet Halen

Laten we eerlijk zijn. Buitengesloten worden op een onhandig tijdstip of je autosleutels verliezen kan behoorlijk hoofdpijn veroorzaken. Een andere stressvolle situatie is wanneer de autosleutel vast zit in de ontsteking of wanneer het per ongeluk (of niet) beschadigt raakt. Wanneer vervanging niet onmiddellijk mogelijk is, is het niet alleen wijs om een vervangende sleutel van tevoren te laten maken, maar ook het is ook logisch, het kan je ook verlossen van het bestellen van een vervangende sleutel van je autodealer, wat niet alleen onhandig is maar ook duur.

 

Het Kiezen Van de Vervangende Sleutel

 

Meestal zit er bij de auto een vervangende set, maar we vergeten soms waar we ze gelaten hebben, of soms wordt ook dit vervangend set beschadigd. Een loper sleutel is de beste sleutel wanneer je geen vervangende sleutel hebt om aan de slotenmaker te laten zien voor de kopie. Hoewel de meeste slotenmakers zelf een loper sleutel hebben, zijn er bepaalde gevallen waar iemand zijn auto moet laten zien, of het model of merk van de auto moet doorgeven aan de slotenmaker zodat ze een vervangende sleutel kunnen maken.

 

Als de autosleutel van het zender-type is, dan is het moeilijk om een vervangende sleutel te vinden omdat de meeste sleutels voorgeprogrammeerd zijn op het soort voertuig. Dit kan echter omzeild worden door slotenmakers die specialisten hebben op het gebied van autosleutels. Ze kunnen een blanco sleutel maken die geprogrammeerd kan worden om op het specifieke automodel te werken. Hoewel het prijzig mag zijn, is het nog steeds goedkoper dan er ééntje van de autodealer kopen. Daarnaast is de sleutel meteen na het programmeren te gebruiken en er is geen wachttijd totdat de nieuwe sleutel van de autodealer aankomt.

 

Voor auto eigenaren met sleutelhangers of sleutelloze autosleutels op afstand is het gemakkelijker om ze te vervangen. Naast autodealers hebben ook voertuig slotenmakers vervangende sleutelhangers die geprogrammeerd kunnen worden om op het soort voertuig te werken. Geautoriseerde dealers kunnen de programmering uitvoeren, maar vaker dan niet hebben voertuig slotenmakers de instructies en kunnen het ook voor de auto eigenaar uitvoeren.

 

Naast zenders en sleutelhangers zijn er ook andere soorten autosleutels die de markt betreden. Sommigen zijn bijvoorbeeld gesneden door laser, stiletto sleutels en smart sleutels. Deze sleutels zijn gemaakt om autodiefstal te voorkomen.

 

Klik hier voor Slotenmaker en 24 uur Slotenservice in Zaanstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *