Vervanging nieren en toevoeging running boards carstyling update

Hallo ik ben een carstyler. Ik probeer door modificaties aan mijn auto het uiterste uit het voertuig te persen. In dit artikel zal ik met jullie delen inzichten en ervaringen omtrent de meest recente aanpassingen aan de bolide.

Enfin, wat valt nou meest op bij een auto, ja de voorkant, de bakkes van de auto. Een van de meest belangrijke onderdelen aan de voorkant is de grill ook wel nieren genaamd. Die krijg je al bij aankoop van je auto. Maar grote kans dat je deze qua uiterlijk niet zo heel fraai vind of dat je er op uitgekeken raakt. Kan gebeuren. Dan kun je makkelijk deze vervangen. Laatst heb ik dus hier, https://www.carstyle.nl/exterieur.html/grill.html, een nieuwe grill uitgezocht specifiek voor mijn auto. Dat moet ik je wel meegeven, je moet wel een grill kiezen die compatibel is met jouw voertuig, jouw merk, jouw model, jouw uitvoering. En deze geeft echt een soort van facelift van het uiterlijk van jouw auto.

Daarbij nu ik toch bezig was dacht ik er ook aan om zogenaamde running boards te bestellen. Deze kan men vinden o.a. hier in de shop van Carstyle.nl. Dat geeft de auto een ietwat vlotter uiterlijk, zit aan de zijkant van de auto. Maar is niet alleen leuk voor het uiterlijk. Tevens, is het zo dat deze functioneel nut hebben stel je voor je wilt je schoonmoeder meenemen voor een ritje, haha, het kan gebeuren, en je schoonmoeder is niet zo best ter been. Dan kan een running board uitkomst bieden bij het instappen dat wordt een stuk makkelijker met name als je een grote auto rijdt zoals een 4X4.

Enfin dit zijn slechts twee voorbeelden hoe je met een simpele doch goedkope aanpassing van de auto, de auto van een heel ander uiterlijk kan voorzien. Ik hoop dat je wat met deze tips kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *